Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας δώσουμε εικόνες από τις δουλειές που έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις που αφορούν στη θέρμανση, στην ύδρευση ή στην αποχέτευση και σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εγκατάσταση αλλά και την τακτική συντήρηση της εγκατάστασής σας, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της. Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υπάρχουσα εγκατάσταση του χώρου σας και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά υψηλής ποιότητας και παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες τεχνικές λύσεις. Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των εργασιών μας εντός των προσυμφωνηθέντων χρονικών διαστημάτων. Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα σε εγκαταστάσεις και επισκευές που αφορούν στη θέρμανση, στην ύδρευση, στην αποχέτευση και σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, από τις πιο απλές έως τις πλέον απαιτητικές και εξειδικευμένες. Κάνουμε χρήση προηγμένης τεχνολογίας και των καλύτερων τεχνικών μεθόδων, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Με άριστη τεχνική κατάρτιση και εγγυημένη εργασία, παρέχουμε άριστο αποτέλεσμα που συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασής σας, ενώ φροντίζουμε για τη λειτουργικότητά της, αλλά και την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.

Η προσωπική επαφή με τον καθένα σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας με απόλυτη συνέπεια είναι βασικά χαρακτηριστικά μας. Προσπαθούμε πάντα και δίνουμε μόνιμες λύσεις σε προβλήματα που εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις σας. Σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε προτείνουμε ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά, για να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων στο μέλλον.

Ελπίζουμε να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε και εσείς όλα αυτά που προαναφέραμε.


Υπηρεσίες


Δείτε περισσότερα
Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Καλάνδρα Κασσάνδρας | Τ.Κ. 63077 | Χαλκιδική | ΤΗΛ.: 6942434881
Τρίλοφος Θεσσαλονίκης | Τ.Κ. 57500|  Θεσσαλονίκη

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Κείμενο

Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-36D67580 Ενδεικτικοί πελάτες μας24 Hour Service


 


Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο κιν. τηλέφωνο: 6942434881 για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, ώστε το κινητό μας συνεργείο να έρθει εκεί όπου πραγματικά το χρειάζεστε, εντός Ελλάδας.

Μη διστάσετε λοιπόν καλέστε μας τώρα για οποιοδήποτε πρόβλημά σας.


Καλάνδρα Κασσάνδρας, Τ.Κ. 63077, Χαλκιδική
Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 6942 434881
Email: [email protected]
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης